NOU: se poate plati si cu Google Pay si Apple Pay!

Despre SIMPLICITY

Simplicity creeaza, produce si comercializeaza tipare pentru oameni care adora sa coasa. Infiintata in 1927, Simplicity are sediul central la New York locul unde se creeaza designul, tiparele, mostrele.

Simplicity are o lunga traditie ca o companie dedicata educatiei si suportului pentru cusut. La inceputul anilor 1940 Simplicity s-a angajat intr-un important program de educatie in cusut, prin vizite ale reprezentantilor, prezentari de moda, carti si literatura educationala care au fost prezentate si distribuite pe intreg continentul American. Astfel de programe au facut din Simplicity un promotor al educatiei in cusut si a pus bazele modului in care se preda astazi mestesugul coaserii. Ca un rezultat al increderii consumatorilor in Simplicity in educatia cusutului si a performantei tiparelor realizate, compania a ajuns sa fie definita ca o companie reputabila, un partener indispensabil pentru consumator. Din dorinta de a oferi o gama variata Simplicity a achizitionat la mijlocul anilor 1980 compania englezeasca de tipare New Look. Astazi, o echipa de designeri continua sa creeze in Marea Britanie pentru a sustine activitatea New Look pe plan international.

Clientii privesc Simplicity ca pe cel mai important curent in cusut si moda pentru cei care isi realizeaza propriile creatii vestimentare. Ei vad in Simplicity atentia la detaliu in crearea noului curent in moda precum si la colectiile clasice, creatii complexe si instructiuni pentru a ajunge la satisfactie si success!

Mai multe detalii accesati: www.simplicity.com