NOU: se poate plati si cu Google Pay si Apple Pay!

INTREBARI SI RASPUNSURI

Am încercat să identificăm cele mai frecvente întrebări legate de croitul după tipare şi să-ţi răspundem la ele. Dacă am omis ceva sau ai tu vreo altă întrebare, ne poţi contacta şi unul dintre specialiştii noştri îţi va acorda asistenţa necesară.

Întrebare: De ce toate modelele care sunt de aceeaşi mărime nu se potrivesc în acelaşi fel?

Răspuns: Motivul este ceva numit “lejeritate”, cantitate de plinătate adăugată modelului. Există două tipuri de surplus. Cea de purtare este minimum de “spaţiu în zig-zag” construit în interiorul articolului de îmbrăcăminte. Toate hainele cu excepţia costumelor de baie şi a unor haine de tricot conţin acest surplus de material. Surplusul design-ului este partea suplimentară care dă aspectul unei anumite croieli. Dacă un tipar special este prea mare sau prea mic pentru tine, acest lucru s-ar datora faptului că surplusul din design nu este proporţional cu structura osoasă. Înainte de a achiziţiona un tipar trebuie studiată arta şi fotografiile. Aceste vă vor oferi informaţii despre intenţia designerului.

Întrebare: Există oare vreo modalitatea să aflu cât surplus de lejeritate există într-un anumit tipar?

Răspuns: Prezentările foto şi de artă, desenele tehnice şi măsurătorile finale ale hainei indică cum articolul de îmbrăcăminte este proiectat pentru a se potrivi. Dimensiunile finale ale articolului de îmbrăcăminte în zone cheie sunt date pe plicul tiparului în plus fata de cele scrise pe foaia de tipar. Reţineţi că dimensiunile finale ale articolului de îmbrăcăminte vor include atât surplusul de lejeritate al materialului cât şi cel din design care sunt încorporate în tipar. Dacă nu puteţi ce înseamnă aceste dimensiuni, măsuraţi şi comparaţi articolele de îmbrăcăminte pe care le aveţi deja în garderobă. Puteţi utiliza chiar şi un centimetru pentru a vedea ce spaţiu există peste corpul dvs.

Întrebare: Ce se întâmplă dacă înălţimea mea şi lungimea spatelui până la taliei sunt mai scurte decât standardele pentru mărimea modelului meu?

Răspuns: Dacă sunteţi mai scund de 14 cm şi spate pina in talie este cu cel puţin 2,5 decât cel care corespunde cu dimensiunea bustului, sunteţi, probabil o domnişoara mică. Căutaţi in diagrama “Misses” care are un logo special “Potrivire pentru cele Minione”. Acesta vă vor oferi instrucţiuni pentru ajustarea proporţiilor modelului pentru a se potrivi structurii dvs minione.

Întrebare: Unde mă încadrez ca mărime în cele mici, medii sau mari?

Răspuns: Modelele de dimensiuni mici, medii şi mari sunt croite întotdeauna cu o mărime mai mare la fiecare marcare. Modelele unisex, deoarece aceste sunt concepute să se potrivească atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei, utilizează măsură bărbatului la piept. pentru a determină gama de dimensiuni. Pentru aceste tipare, potriveşte cea mai bună măsurătoare a ta cu cea standard a pieptului.

Întrebare: Am diferite mărimi din cap până în picioare. Există modificări rapide pentru ajustarea modelului?

Răspuns: Modelele de multiple mărimi sunt soluţia perfectă. Deoarece anumite dimensiuni sunt vizualiza imprimate pe ţesătura tiparului aveţi posibilitatea să urmaţi liniile de tăiere pentru dimensiunea pe care o doriţi pentru fiecare parte a corpului.