Livrare si plata

Livrarea produselor de catre magazinul online TipareDeCroitorie.ro

Livrarea articolelor  se face de regula intr-un interval de 1-3 zile lucratoare, in functie de stocul disponibil.

Daca unul ori mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc in momentul plasării comenzii, veți fi înștiințat in acest sens si cu acordul dumneavoastră de a păstra comanda in aceste condiții vom importa produsul respectiv in cel mai scurt timp posibil.

Livrare se face doar pe teritoriul Romaniei.

Metoda de livrare: pentru comenzile online livrarea se face prin curier rapid.
Livrarea se face prin curier rapid

Plata produselor achizitionate la TipareDeCroitorie.ro
Metodele de plata disponibile sunt:

  • Plata ramburs - comanda se achita la livrarea produselor 
  • Plata cu card online. Platile Online sunt procesate prin NETOPIA MobilPay
  • Plata in avans prin achitarea facturii emisa in urma comenzii. Factura se poate achita prin transfer bancar 

Calculul taxelor de transport va fi specificat in momentul comenzii.


La valoarea comenzii de peste 150 lei taxa de transport este suportata de catre www.tiparedecroitorie.ro

Conform ordonantei de guvern nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata cu modificari prin Legea 51/2003, Capitolul 2, Articolul 7, Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.


Conform ordonantei de guvern nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata cu modificari prin Legea 51/2003, Capitolul 2, Articolul 10 litera c), consumatorul nu poate denunta unilateral tipuri de contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.


Reclamatii referitoare la deteriorarea produselor livrate se fac doar in scris la adresa [email protected], iar eventuale returnari de bani urmand acestor reclamatii se vor face in maxim 30 de zile de la confirmarea scrisa a primirii emailului de catre DAIKI DESIGN SRL