NOU: se poate plati si cu Google Pay si Apple Pay!

REGULAMENTUL DE PARTICIPARE LA PROGRAMUL DE LOIALITATE TDC

 1. ORGANIZATORULSI REGULAMENTUL OFICIAL AL PROGRAMULUI

 

Programul de loialitate TDC este organizat de S.C. DAIKI DESIGN  S.R.L., cu sediul in Str. Calea Grivitei, nr. 83, et 1 Bucuresti, , avand numarul de ordine in Registrul Comertului J40/2994/2007 si cod unic de inregistrare RO21085395, denumita in continuare “Organizator”.

 

Programul de loialitate este aplicabil in cadrul website-ului www.tiparedecroitorie.ro,  denumit in continuare  Programul de loialitate TDC.

Pentru accesarea beneficiilor acordate in cadrul Programului de loialitate TDC, participantii se obliga la respectarea termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

Regulamentul poate fi consultat de catre orice participant la Program, prin accesarea lui pe site-ul www.tiparedecroitorie.ro.

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari in mod public prin transmiterea unui newsletter de informare sau prin afisarea pe site-ul www.tiparedecroitorie.ro.

                                                                                                                    

 1. DURATA PROGRAMULUI

Programul a fost lansat la data de 01.06.2018 si are durata nedeterminata.
Organizatorul are dreptul de a hotara in orice moment incetarea Programului.

 

Instiintarea referitoare la data efectiva de incetarea Programului va fi adusa la cunostinta clientilor participanti prin transmiterea unui newsletter cu cel putin 5 zile inainte de data de incetare, pe adresa inregistrata a fiecarui utilizator. La data incetarii Programului, beneficiile obtinute in urma participarii la campanie vor fi mentinute prin convertirea acestora intr-un discount procentual.

 

 1. CONDITII DE PARTICIPARE

 
Particpantii se pot inscrie in Program prin crearea unui cont de utilizator pe site-ul www.tiparedecroitorie.ro. sau accesind direct https://www.tiparedecroitorie.ro/customer/account/create/

Participarea in cadrul Programului de loialitate TDC este posibila numai accesind contul creat.

Participantul este obligat sa completeze integral formularul de inscriere, cu date reale 

Un participant poate fi titularul unui singur Card de loialitate TDC.

 1. MECANISMUL PROGRAMULUI

 

Fiecare titular de cont pe site-ul www.tiparedecroitorie.ro are posibilitatea de a acumula puncte de loialitate pentru cumparaturile efectuate online, pe www.tiparedecroitorie.ro

 

Titularul unui Cont TDC, va beneficia de punctele de loialitate numai daca lanseaza comenzile logat pe site-ul www.tiparedecroitorie.ro, respectiv din contul lui.


In functie de valoarea cumparaturilor, titularul unui cont  pe site-ul  www.tiparedecroitorie.ro acumuleaza puncte de loialitate pentru orice comanda efectuata din contul lui, mai mare de 25 lei.

 

Fiecare punct de loialitate este adaugat celorlalte puncte acumulate.

 

Astfel:

 • pentru intervalul intre 25 lei si 49 lei cheltuiti online, pe www.tiparedecroitorie.ro, clientul participant primeste 3 puncte de loialitate.
 • pentru intervalul intre 50 lei si 99 lei cheltuiti online, pe www.tiparedecroitorie.ro, clientul participant primeste 5 puncte de loialitate
 • pentru intervalul intre 100 lei si 199 lei cheltuiti online, pe www.tiparedecroitorie.ro, clientul participant primeste 10 puncte de loialitate
 • pentru intervalul intre 200 lei si 299 lei cheltuiti online, pe www.tiparedecroitorie.ro, clientul participant primeste 20 puncte de loialitate
 • pentru intervalul intre 300 lei si 399 lei cheltuiti online, pe www.tiparedecroitorie.ro, clientul participant primeste 30 puncte de loialitate
 • pentru intervalul intre 400 lei si 499 lei cheltuiti online, pe www.tiparedecroitorie.ro, clientul participant primeste 40 puncte de loialitate
 • a.m.d
 • indifferent de suma cheltuita onlinece depaseste valoarea de 10399 lei, pe www.tiparedecroitorie.ro, clientul participant primeste 1030 puncte de loialitate

Click aici pentru tabelul complet.

Titularul contului creat pe www.tiparedecroitorie.ro are posibilitatea sa transforme punctele de loialitate acumulate in cumparaturi, pe www.tiparedecroitorie.ro. Valoarea unui punct de cumparaturi este 0,5 lei pentru fiecare punct acumulat.


Valabilitatea punctelor de loialitate acumulate pe un Cont TDC este de 6 luni din momentul efectuarii primei achizitii. La implinirea celor 6 luni de la prima achizitie, acesta se reseteaza automat, iar punctele de loialitate acumulate ce nu au fost utilizate se vor pierde. O noua perioada de acumulare a punctelor de loialitate incepe automat a doua zi dupa incheierea primei perioade. 

 

5.ACTIVAREA CONTULUI

 

Contul se poate activa online la sectiunea “cont nou” prin introducerea informatiilor personale si configurarea unei parole. Data de expirare a punctelor incepe din ziua efectuarii primei achizitii, astfel:

 

In cazul in care titularul contului efectueaza o comanda online, data de expirare a punctelor va fi data la care acesta a inregistrat comanda.

 

Toate punctele acumulate expira automat la implinirea unui an calendaristic de la data primei comenzi plasate in magazinul online de catre titularul contului, asadar acestea trebuie folosite cu o zi inainte de expirare. Informatia cu privire la termenul de valabilitate al punctelor acumulate este comunicata in permanent in contul de client care este actualizata indiferent de numarul comenzilor plasate.

 

La data expirarii perioadei de valabilitate a punctelor acumulate, valoarea afisata in contul de client va fi 0 (zero), fara afisarea unei perioade de expirare. 

 

 1. UTILIZAREA PUNCTELOR DE LOIALITATE


Punctele de loialitate nu pot fi preschimbate in bani,si nu pot fi trasmise, cu orice titlu, in alt cont.


Produsele achizitionate pe site-ul www.tiparedecroitorie.ro a caror contravaloare este achitata cu punctele de loialitate acumulate in cont, nu pot fi returnate. In cazul in care clientul reclama lipsa de conformitate a unui produs pentru care a achitat integral valoarea produsului/produselor prin folosirea punctelor, www.tiparedecroitorie.ro va incerca inlocuirea acestuia cu un produs conform, in limita stocului disponibil sau la comanda. In lipsa acestei posibilitati, www.tiparedecroitorie.ro  va restitui clientului punctele folosite pentru achitarea produsului. In cazul in care, clientul opteaza pentru plata partiala a contravalorii produsului prin folosirea punctelor de loialitate si a restului de plata in lei si reclama in urma livrarii neconformitatea produsului/produselor, punctele folosite nu se vor restitui in contul de client ci numai suma de bani achitata. In cazul efectuarii unui retur, punctele acumulate in urma achizitionarii produsului vor fi retrase din cont. In situatia in care participantul detine 0 puncte, balanta desfasuratorului va fi negativa, pana la acumularea punctelor retrase. 

 

Orice suma achitata de catre client, va fi restituita de catre Organizator, in urma returului produsului (daca este cazul) de catre client, prin aceeasi modalitate de plata folosita de acesta din urma, cu exceptia cazului in care partile agreaza de comun acord si in mod expres (in scris), o alta modalitate de rambursare a sumei achitate. In cazul sumelor achitate de catre client prin metoda ramburs (in numerar curierului care a livrat coletul), www.tiparedecroitorie.ro  va efectua orice rambursare prin virament bancar in contul IBAN indicat in scris de catre client, dupa contactarea acestuia de Organizator si dupa efectuarea returului (daca este cazul).


Utilizarea frauduloasa a contului in magazinele www.tiparedecroitorie.ro, conduce la anularea acestuia si a punctelor de loialitate acumulate.

Utilizarea frauduloasa a contului in online poate atrage raspunderea patrimoniala a utilizatorului fraudulos sau raspunderea penala a acestuia, dupa caz, si justifica stergerea contului de client.


Daca Titularul contului returneaza un produs, punctele de loialitate acumulate aferente produsului returnat se anuleaza.

 

In magaziul online Www.tiparedecroitorie.ro  punctele acumulate pot fi verificate in sectiunea “Puncte”, accesibila din contul de client. 


Orice obiectiune in ceea ce priveste punctele de loialitate acumulate in urma plasarii unei comenzi prin intermediul magazinului online, trebuie sa fie sustinuta de prezentarea facturii de achizitie emisa de catre Organizator.

 

 1. DEZACTIVAREA SI REACTIVAREA CONTULUI TDC


Organizatorul isi rezerva dreptul de a dezactiva orice Cont dupa trecerea unei perioade de 12 luni de neutilizare sau care a fost folosit incalcandu-se oricare dintre prevederile prezentului regulament sau ale dispozitiilor legale.
Dupa dezactivare, conturile nu vor mai fi reactivate. Titularul contului respectiv, va pierde astfel dreptul de a beneficia de punctele de loialitate acumulate, insa va putea solicita crearea unui nou cont , completand un nou formular de inscriere.

 

 1. PROTECTIA DATELOR PERSONALE


Prin completarea formularului creare cont nou, participantul isi exprima consimtamantul expres pentru inscrierea datelor sale cu caracter personal in baza de date a Organizatorului precum si pentru prelucrarea acestor date in scopul acordarii de beneficii conform programului de fidelizare TDC, in scopuri statistice, pentru actiuni de marketing direct, inclusiv pentru a primi materiale informative de la S.C. DAIKI DESIGN S.R.L. si partenerii contractuali ai acestuia.
Prelucrarea datelor cu caracter personal se va face de catre S.C. DAIKI DESIGN S.R.L. in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Site-ul www.tiparedecroitorie.ro  este inregistrata prin S.C. DAIKI DESIGN S.R.L. in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracater personal sub numarul 21376.
S.C. DAIKI DESIGN S.R.L. poate transmite aceste date tertilor in conditii de stricta confidentialitate, in scopul prevazut in prezentul Regulament.
Participantul are drept de acces la date, dreptul de interventie si dreptul de opozitie asupra datelor personale, aceste drepturi putand fi exercitate in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001.

 

 1. REGULAMENTUL OFICIAL

Regulamentul Oficial este disponibil pentru consultare in mod gratuit oricarui participant la Program pe site-ul www.tiparedecroitorie.ro.
Prin participarea la acest Program, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze termenelor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.