NOU: se poate plati si cu Google Pay si Apple Pay!

Scholler - Fire textile

Scholler

Schoeller este un brand cu o tradiție de peste 170 de ani, specializat în producția de fire de lână de înaltă calitate și fire tehnice pentru diverse aplicații. Înființată în 1849, compania Schoeller GmbH & Co este unul dintre liderii internaționali în industria firelor pieptănate (worsted yarn), producând atât fire naturale, cât și fire din amestecuri de fibre pentru modă, sport, și textile tehnice.


Gama de produse Schoeller include:



  • Fire pentru tricotat și croșetat: Realizate din lână merino de înaltă calitate, acestea sunt disponibile într-o gamă largă de culori și amestecuri sustenabile cu fibre naturale, cum ar fi bambusul sau Tencel. Sunt potrivite pentru haine de modă și articole pentru sport.

  • Fire tehnice: Schoeller produce fire pentru aplicații speciale, inclusiv pentru scaune de automobile, textile ignifuge și echipamente de protecție, cum ar fi cele pentru poliție și militari.

  • Sustenabilitate: Compania acordă o mare importanță sustenabilității, fiind certificată conform standardelor ecologice, cum ar fi "bluesign". Firele lor sunt dezvoltate astfel încât să reducă impactul asupra mediului​(


Schoeller este apreciat pentru inovația sa continuă în domeniul textilelor, fiind o alegere excelentă atât pentru proiectele de modă, cât și pentru cele industriale.

Scholler - Fire textile

Arata pe pagina